A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На своєму місці: вчора випускниця престижного університету, а сьогодні українська Жанна д’Арк

Опубліковано 09 жовтня 2022 року о 10:40


В Україні триває повномасштабна війна, кожен українець намагається знайти власну сферу впливу, щоб якомога швидше наблизити перемогу. Команда МОН розповідає про таких героїв. Сьогодні про випускницю Київського національного університету імені Тараса Шевченка, яка стала в народі українською Жанною д’Арк – військовослужбовицю, снайперку полку спецпризначення «Сафарі» Євгенію Емеральд.

«Моя війна це – боротьба за справедливість. Я хочу, щоб моя донечка жила у вільній квітучій країні і наші діти не воювали! Хай це зробимо ми заради їхнього майбутнього. Війна – це не про смерть, війна про життя… Любов для мене – те, заради чого ми живемо! Все буде Україна, все буде кохання», – говорить Євгенія.

Раніше жінка, з освітою психолога та юриста, була успішною бізнесвумен, із військовою діяльністю її пов'язувала тільки військова кафедра КНУ імені Тараса Шевченка, яку вона закінчила 10 років тому.

Поширюйте історії про учнів, студентів і науковців, які наближають перемогу, і обов’язково додавайте до публікацій хештег #на_своєму_місці.

Нагадаємо, заклади освіти не лише здійснюють навчання, а й допомагають на передовій.