A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На Сумщині стартував ART-марафон добрих справ «Діти – дітям»

Опубліковано 16 грудня 2020 року о 13:53


Днями в закладах освіти Сумської області стартував ART-марафон добрих справ «Діти – дітям», спрямований на розвиток культури благодійності серед молоді та підлітків. Захід започаткований Департаментом освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації в партнерстві з обласним центром служби крові.

Зокрема, в комунальному закладі Сумської обласної ради – обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю – розпочали працювати майстерні  помічників Святого Миколая: «Сувенірна», «Чобіток Святого Миколая», «Витівки Зими-чарівниці», «Лист до Миколая», «Новорічна Tehno-майстерня», «Магія добра». До роботи в майстернях  долучилися понад 600 дітей і педагогів.

Святкові поробки будуть передані Святому Миколаю, а він, у свою чергу, подарує їх вихованцям Сумського обласного спеціалізованого будинку дитини, Сумського дитячого будинку імені С.П. Супруна, Сумського центру соціально-психологічної реабілітації дітей області, пацієнтам обласної дитячої лікарні, вихованцям прийомних сімей та донорам.

ART-марафон добрих справ «Діти – дітям» триватиме до 19 грудня.