A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На сайті МОН розміщено програму Всеукраїнського фестивалю інновацій

Опубліковано 07 травня 2018 року о 18:29

На сайті Міністерства освіти і науки України розміщено програму Всеукраїнського фестивалю інновацій. Ознайомитися з нею можна за посиланням.

Всеукраїнський фестиваль інновацій відбудеться 15-16 травня 2018 року.

На учасників заходу чекає дводенна програма з презентаціями авторських проектів та доповідей. Також для них облаштують demo-майданчик, де можна буде ознайомитися як із прототипами проектів, так і з розробками, що вже довели свою успішність.

У перший день організатори проведуть круглий стіл “Створення інноваційної інфраструктури та залучення венчурних інвестицій у інноваційну діяльності: проблеми та перспективи”. Наступного дня серед фіналістів проведуть конкурс стартап-проектів та визначать переможців у двох номінаціях: "Економічно спрямовані інновації" та "Соціально спрямовані інновації". Переможці отримають призи від партнерів, менторську допомогу в розвитку їх проектів, а також можливість представити розробки на Міжнародному форумі “Innovation Market”. Загалом на конкурс надійшло близько 240 заявок від стартап-команд, з яких відібрали 38 стартап-проектів.

Учасниками заходів також стануть партнери фестивалю - представники наукових асоціацій, бізнесу та інноваційних компаній.

Нагадаємо, що раніше МОН оприлюднило результати півфіналу конкурсу стартап-проектів Всеукраїнського фестивалю інновацій.