A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На Рівненщині відкрили виставку робіт вихованців ІРЦ

Опубліковано 26 травня 2022 року о 13:25


У холі Рівненської обласної ради розпочалася виставка робіт вихованців інклюзивно-ресурсних центрів області. На ній представлено роботи учасників обласного конкурсу «Інклюзивно-ресурсний центр – територія доброти».

Конкурс, у якому взяли участь вихованці інклюзивно-ресурсних центрів Рівненської області, провели до Міжнародного дня захисту дітей. Роботи почали приймати до повномасштабного вторгнення, однак тема конкурсу «Україна – це ми!» виявилася вкрай актуальною в умовах сьогодення.

До участі в конкурсі долучилися майже всі ІРЦ Рівненської області – 24 з 29. Організатори отримали понад 300 робіт у восьми номінаціях: «Есе», «Поезія», «Відео», «Живопис», «Графіка», «Комікс», «Прикладне мистецтво», «Лепбук». Усіх учасників і переможців конкурсу незабаром відзначать дипломами та призами від організаторів.

До конкурсу також долучилися заклади загальної середньої освіти Рівненської області, у яких асистенти вчителів і дітей, соціальні педагоги та практичні психологи залучили дітей з особливими освітніми потребами до участі.

Представлені на виставці роботи можна придбати, а зібрані кошти передадуть на лікування дитини з важкою формою перебігу епілепсії, якій невдовзі проводитимуть операцію.

Нагадаємо, Сергій Шкарлет розповів міжнародній спільноті про стан освіти в Україні в умовах війни.