A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На Рівненщині організували безкоштовне навчання для вимушено переміщених осіб

Опубліковано 08 квітня 2022 року о 12:05


У Національному університеті водного господарства та природокористування (НУВГП) стартував освітній проєкт для тимчасово переміщених осіб. У проєкті вже взяли участь понад 130 дорослих і дітей із різних куточків України та світу.


Наразі заклад пропонує:

  • Онлайн-заняття з вивчення іноземних мов (англійська, німецька, французька та турецька)

Організатори запрошують дорослих і учнів старших класів тричі на тиждень долучатися до практичних занять із вивчення мов. Групи формуються відповідно до рівня підготовки, здобувачів забезпечують необхідними навчальними матеріалами. Після закінчення навчання видається сертифікат. 

Локація: платформа Google Meet.

Запис за посиланням.


  • Заняття з підготовки до ЗНО з англійської мови онлайн

Практичні заняття для учнів 10-11 класів відбуваються тричі на тиждень. Організатори забезпечують здобувачів усіма необхідними навчальними матеріалами.

Локація: платформа Google Meet.

Запис за посиланням.


  • Розвиваючі заняття для дітей молодшого шкільного віку

НУВГП пропонує дітям віком від 6 до 12 років тричі на тиждень долучатися до інтерактивних розвиваючих занять, що складаються з ігрових занять з іноземної мови та ознайомлення з культурою, традиціями та побутом Поліського краю.

Локація: платформа Google Meet. 

Запис за посиланням.


  • Послуги перекладу та консультації в освітній і науковій сферах

Організатори пропонують послуги перекладу освітніх та ідентифікаційних документів (паспорт, свідоцтво про народження, посвідчення особи тощо), а також консультаційні послуги в освітній і наукових сферах. Нотаріальне посвідчення перекладів здійснюється відповідно до чинного законодавства. 

Телефон: 097-114-9749.

Email: [email protected].


Нагадаємо, Міністерство освіти і науки України спільно з ДНУ «Інституту модернізації змісту освіти», а також Асоціацією інноваційної та цифрової освіти ініціювали створення мережі освітніх хабів у Західних регіонах України та країнах Європи.