A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На платформі «Всеукраїнська школа онлайн» уже зареєстровано понад 100 тисяч осіб, – Сергій Шкарлет

Опубліковано 18 січня 2021 року о 09:23


З початку запуску платформи "Всеукраїнська школа онлайн" на ній зареєструвалися 103 724 особи, з них 76 015 учнів, 23 006 вчителів, решта – слухачі. Найбільше користувачів та взаємодій спостерігалося 11 січня. 

«Всеукраїнська школа онлайн – це можливість дистанційно допомагати вчителям та учням здобувати знання в період дії посилених карантинних заходів, які з метою зменшення ризику захворювання на коронавірус діють в Україні до 24 січня. Усі заклади загальної середньої освіти працюють онлайн. Радує, що показники відвідуваності платформи зростають. Це означає, що платформа користується попитом та дистанційне навчання організовано якісно. За час існування платформи  користувачі провзаємодіяли з нею 12 мільйонів разів», – зазначив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Також він нагадав, що для користування платформою необхідно пройти безкоштовну реєстрацію. З цією метою потрібно натиснути кнопку «Зареєструватися» на сайті платформи вгорі праворуч, заповнити реєстраційну форму й активувати обліковий запис за допомогою листа, який надійде на електронну пошту, вказану під час заповнення форми.

Довідково. 

Всеукраїнська школа онлайн – це сучасний онлайн-ресурс для змішаного та дистанційного навчання учнів 5-11 класів з матеріалами, що відповідають державній програмі. Платформа створена за ініціативи Міністерства освіти і науки України та Міністерства цифрової трансформації України. ГC «Освіторія» розробила та реалізувала проєкт. Український інститут розвитку освіти (УІРО) забезпечує відповідність контенту державним стандартам освіти та здійснює методичний супровід. 

Нагадаємо, раніше Міністр освіти і науки України повідомив, що після завершення посиленого карантину школярі зможуть повернутися до очної та змішаної форм навчання.