A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На Одещині в межах ініціативи ЮНІСЕФ «СПІЛЬНО» обговорили питання шкільної освіти

Опубліковано 01 грудня 2022 року о 11:15


30 листопада 2022 року представниця Департаменту освіти і науки Одеської ОВА Ірина Коваль взяла участь у заході «Спільно до навчання» у межах ініціативи Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «СПІЛЬНО». Такі інтерактивні зустрічі проходять по всіх містах України. 

Мета заходу — створення майданчику для комунікації між учнями, їхніми батьками та представниками освіти. Під час зустрічі порушили важливі теми щодо мінної безпеки, безпеки в школі, важливості освіти, розвитку, спорту та турботи про людей у період війни. Учасники заходу у нетрадиційному форматі обговорили важливі питання в галузі шкільної освіти. Поки батьки та освітяни спілкувалися, учні Одеського ліцею «Європейський» проходили інтерактивний квест, щоб закріпити отримані знання.

Проєкт реалізує ГО «UMind» у межах програми грошової допомоги від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «СПІЛЬНО» для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни. Програма «СПІЛЬНО» об’єднує зусилля ЮНІСЕФ з урядом, місцевими органами влади, громадським сектором та бізнес-партнерами заради кожної дитини в Україні.

Нагадаємо, до Міжнародної космічної станції на SpaceX Dragon полетіли проєкти українських учнів.