A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На Київщині відкрили новозбудований дитсадок «Казка»

Опубліковано 31 серпня 2021 року о 15:32


У с. Віта-Поштова Київської області відкрито заклад дошкільної освіти «Казка». Дитсадок став першим у селі та одним з найсучасніших у Фастівському районі.

Будівництво закладу розпочалося у 2006 році. На його спорудження було витрачено 33 млн гривень. Садок розрахований на 75 дітей, три групи різного віку. 

«Сьогодні на святі, подивившись в очі малечі, яка вже незабаром піде в новозбудований садок “Казка”, я переконався, нам є заради чого працювати, відкривати садочки, школи, бо діти – наше майбутнє. Дякую місцевій громаді за активність. Побудова садочка – це яскравий приклад спільних зусиль із розбудови Київщини», – сказав голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, який взяв участь у церемонії відкриття дитсадка.

Нагадаємо, раніше в межах програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» було відкрито дві школи в Яготинській громаді Київської області. Крім того, відповідно до Президентської програми в Донецькій області планується реалізувати 19 проєктів освітньої інфраструктури.