A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На Кіровоградщині капітально відремонтували дитсадок, який зможуть відвідувати понад 100 дітей

Опубліковано 11 січня 2019 року о 17:47

У місті Новоукраїнка (Кіровоградська обл.) завершили капітальний ремонт дитсадка “Зернятко”, у облаштування якого інвестували понад 20 млн гривень. Реконструкція закладу тривала більш як рік. Тепер його відвідуватимуть понад 100 місцевих дітей віком від 2 до 7 років.

У дитсадку замінили вікна та двері, оновили зовнішні та внутрішні інженерні мережі, відремонтували покрівлю, утеплили фасад. Крім того, там побудували нову котельню, а також передбачили умови для автономного електропостачання.

Для комфортного навчання і дозвілля дітей у садку облаштували ігрові кімнати, спальні, роздягальні та харчоблок. Усі приміщення наповнили новими меблями та обладнанням. На території закладу також зробили яскравий ігровий майданчик.

“Відкриття закладу допомогло нам значно зменшити черги до дитсадків у Новоукраїнці. До того ж це дало змогу створити 40 нових робочих місць для містян. У 2019 році ми плануємо відкриття побудованого з фундаменту дитсадка в Голованівську, а також реконструйованого закладу в Новопразькій ОТГ Олександрійського району”, - розповів голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко.

Нагадаємо, що у чернігівській ОТГ відкрили дитсадок, у якому навчатимуться дошкільнята з 5 населених пунктів.