A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На Кіровоградщині капітально відремонтували дитсадок, у облаштування якого інвестували понад 8 млн гривень

Опубліковано 18 жовтня 2018 року о 18:16

Вже найближчим часом майже 20 дошкільнят села Лебедине, що на Кіровоградщині, зможуть відвідувати сучасний дитсадок. Презентація відремонтованого закладу відбулась учора, 17 жовтня 2018 року.  

У дитсадку облаштували кімнату для занять, актову залу, спальню, харчоблок, медичний кабінет з ізолятором, санітарні та підсобні кімнати.

У межах робіт у будівлі замінили старий дах, утеплили фасад та горище, замінили старі дерев’яні вікна на енергозберігаючі, оновили внутрішні і зовнішні інженерні мережі. Аби створити комфортні умови для навчання дітей, приміщення наповнили новими меблями та обладнанням.

Територію біля дитсадка упорядкували та встановили новий ігровий майданчик.

“Усі роботи виконані на належному рівні і для дітей створені комфортні умови перебування. Вже цього року внаслідок реставрації дитсадків у Лебединому, Новоукраїнці та Новій Празі на Кіровоградщині буде створено майже 300 нових місць для дошкільнят. Ще 120 місць отримаємо наступного року із введенням в експлуатацію нового дитсадка у Голованівську”, - розповів голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко.

Реставрацію дитячого садка здійснили за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у співфінансуванні з бюджетом сільської ради. Загальна вартість проекту - понад 8 млн гривень.

Нагадаємо, що на Одещині відкрили дитсадок на 45 місць.