A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На Дніпропетровщині триває будівництво закладу дошкільної освіти

Опубліковано 15 квітня 2021 року о 16:00


У Старих Кодаках Дніпропетровської області будують заклад дошкільної освіти. Перший у селі дитсадок зможе прийняти 80 дошкільнят. Будівництво триває відповідно до програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Наразі підрядники оздоблюють будівлю всередині. Завершується встановлення внутрішніх мереж – системи водо- та теплопостачання, каналізації, електрики та вентиляції. На першому поверсі обшивають стіни гіпсокартоном. Облицювали плиткою кухню та пральню. На другому поверсі розпочали малярні роботи.

Усередині будуть облаштовані кімнати для 4-х груп та велика зала для занять фізкультурою та музикою. Подбають і про комфорт дітей з інвалідністю. Для них зроблять вертикальний підйомник. Також облаштовують прилеглу територію.

«У Старих Кодаках ніколи не було дитсадка. Тепер просто у центрі села височіє яскрава двоповерхова будівля. Це буде сучасний, теплий садочок. Зручний для дітей та вихователів», – зазначив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко.

Нагадаємо, на Донеччині в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» планується реалізувати 19 освітніх проєктів.