A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На Чемпіонаті України з жіночої боротьби студентка ТНПУ здобула золоту медаль

Опубліковано 26 липня 2019 року о 17:16

Студентка факультету фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка Ірина Коляденко здобула перемогу на Чемпіонаті України з жіночої боротьби до 23 років. Він проходив разом із Чемпіонатом України з вільної боротьби.

Учасниками змагання стали понад 300 спортсменів із різних міст країни. Тернопільська спортсменка стала чемпіонкою у ваговій категорії до 65 кг.

“Усі суперниці були доволі кваліфіковані: спочатку два майстри спорту, а у вирішальному поєдинку – майстер спорту міжнародного класу. Ірина впевнено здобула чисту перемогу на «туше» – поклала суперницю на лопатки. А під час нагородження нас очікувала приємна несподіванка – їй вручили ще й персональний приз за найкращу техніку на Чемпіонаті”, – розповів тренер спортсменки Володимир Яременко.

Перемога у цих змаганнях надає Ірині Коляденко право представляти Україну на Чемпіонаті світу серед жінок, який восени відбудеться в Казахстані, та Чемпіонаті світу серед жінок до 23 років, що відбудеться в Угорщині.

Нагадаємо, що команда ХНУ посіла друге місце на Чемпіонаті Європи з футзалу.