A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На базі Уманського НУС пройшов зліт студентів-аграрників

Опубліковано 12 червня 2018 року о 13:55

На базі Уманського національного університету садівництва пройшов Зліт студентських лідерів аграрної освіти. До участі у двадцятому ювілейному зльотові були запрошені українські та іноземні експерти галузі, науковці, студенти аграрних вишів, управлінці та представники громадських організацій.

Захід тривав кілька днів, кожен з яких був присвячений окремій події. На відкритті учасників вітали почесні гості, а вже наступного дня їм запропонували долучитися до агрополітичних дебатів. Серед питань, які обговорили студенти, - розвиток сімейних фермерських господарств, зменшення впливу агрохолдингів, збільшення асортименту виробництва чи вузька спеціалізація. Також в межах заходу пройшла виставка-конкурс, де студенти презентували свої творчі доробки.

Студенти взяли участь у дискусійних клубах, конкурсі “Стратегічний розвиток аграрного сектору: бачення молодих українських спеціалістів” та лекціях. Крім того, для них провели екскурсії на профільних підприємствах регіону. На завершення учасників нагородили призами.