A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На базі УІПА створили стартап-клуб Startup Club UEPA, де для студентів проводитимуть майстер-класи та тренінги з підприємництва

Опубліковано 21 грудня 2018 року о 15:05

На базі Української інженерно-педагогічної академії відкрили інноваційний Startup club UEPA. Він стане платформою для співпраці студентів, які мають цікаву стартап-ідею, інвесторів та досвідчених підприємців. Відкриття клубу відбулось у четвер, 20 грудня 2018 року.

У новоствореному клубі планують проводити різні інтерактиви, під час яких молодь дізнаватиметься що таке підприємницьке мислення, як успішно реалізувати свою ідею, отримувати компетенції у різних сферах бізнесу, розвивати корисні для підприємництва навички тощо. Для проведення профільних майстер-класів, тренінгів та лекцій будуть запрошені досвідчені підприємці та менеджери.

Розвитком клубу та налагодженням його роботи у закладі опікується кафедра менеджменту УІПА.

Довідково. Відкриття мережі бізнес-інкубаторів в українських вишах передбачено Меморандумом про співробітництво та взаємодію, який навесні був підписаний між МОН та ГО “Платформа інноваційного партнерства” (YEP). За умовами документа, у бізнес-інкубаторах студентів та науковців навчатимуть, як комерціалізувати результати їхніх досліджень. 

Нагадаємо, що стартап СумНАУ щодо одноразового еко-посуду отримав півмільйона гривень на розвиток проекту.