A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На базі Луцького НТУ відкрили креативний простір SOFAHUB, де студенти працюватимуть над стартапами

Опубліковано 26 листопада 2018 року о 13:05

На факультеті бізнесу Луцького національного технічного університету відкрили креативний простір SOFAHUB, який стане платформою для проведення університетських заходів, а також роботи над студентськими стартапами. Автором проекту стала студентка вишу Катерина Казакова.

“Нам вдалось реалізувати черговий проект в межах співпраці з Британською Радою. Ця локація призначена для комфортної роботи студентів, їхньої творчості, комунікації, нових ідей та проектів”, - зазначив ректор Луцького НТУ Петро Савчук.

Окрім цього, він розповів, що креативний простір SOFAHUB став одним із кращих на конкурсі соціально-інноваційних проектів, який проводила студентська рада спільно з адміністрацією вишу за підтримки Британської ради в Україні та ГО “Молодіжна платформа”. Виконавцями проекту стали студенти факультету бізнесу, фінансів обліку, лінгвістики та права.

Планується, що у SOFAHUB студенти проводитимуть майстер-класи, тренінги або запрошуватимуть фахівців-практиків для лекцій. Скористатися можливостями хабу зможуть усі охочі студенти, однак вони мають ощадливо використовувати ресурси простору, залишати приміщення чистим та охайним.

Нагадаємо, що студенти Львівської політехніки та НУБіП провели університетські змагання з трьох видів спорту.