A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На базі ХДУ відкрили сучасні лабораторії фізики та хімії, в обладнання яких проінвестували понад 1 млн гривень

Опубліковано 23 липня 2018 року о 12:54

У Херсонському державному університеті відкрили сучасні кабінети хімії та фізики. На їх базі студенти і викладачі вишу зможуть проводити практичні заняття, а також наукові дослідження та експерименти. Загальна вартість обладнання класів склала близько 1 млн 300 тис гривень.

Аудиторії наповнили інтерактивними дошками, планшетами та обладнанням для наукових досліджень. Кожне робоче місце обладнане електро, газо- та водопостачанням. Учасники також зможуть використовувати мультимедійні установки та методичне забезпечення.

“Наша задача - створення на базі ХДУ умов, які дозволять навчати наших вчителів і лікарів. Нині університет робить великі кроки у цьому напрямі. Тому дуже важливо, щоб студент, який вступає в цей навчальний заклад, отримував ґрунтовні знання”, - наголосив голова Херсонської ОДА  Андрій Гордєєв.

У межах відкриття лабораторій представники вишу провели хімічні досліди, продемонстрували можливості лабораторного набору з механіки, а також ознайомили учасників з роботою обладнання з альтернативної енергетики.

Нагадаємо, що на базі ЛНУ відкрили сучасну мультимедійну лабораторію