A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На базі Харківського ліцею відкрили сучасний НПЦ для будівельників

Опубліковано 15 березня 2019 року о 13:15

У Харківському професійному ліцеї будівельних технологій відкрили новітній навчально-практичний центр. У ньому учні зможуть опанувати навички роботи з сучасними матеріалами та дізнатися про технології їх використання. Заняття проводитимуть для учнів, які здобувають професію монтажника гіпсокартону, штукатура або маляра.

Новостворений центр наповнили електроінструментами та вимірювальними приладами. Для відпрацювання практичних навичок майстерні забезпечили витратними матеріалами - гіпсокартоном, шпаклівкою, профілями, будівельними сумішами. Важливо, що практика проходитиме у окремих робочих зонах, а теоретичні заняття - на платформі обладнаній інформаційними стендами. Для комфортного навчання у центрі також обладнали роздягальню, кімнату майстра та склад.

Використовуючи ресурси центру учні зможуть навчитися монтувати складні гіпсокартонні механізми. Приміром, вже зараз вони почали вивчати особливості монтажу стелі, перегородок, радіальних конструкцій тощо.

У закладі зможуть проводити курси з підвищення кваліфікацій майстрів-практиків інших закладів профосвіти регіону,  а також тренінги для фахівців підприємств.

Навчання проходитиме з використанням сучасних будівельних матеріалів ТДВ “Сініат”.

Нагадаємо, що на Сумщині відкрили вже другий Центр розвитку кар'єри.