A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН висловлює співчуття з приводу смерті Василя Яковича Тація

Опубліковано 28 вересня 2022 року о 15:05


Сьогодні, 28 вересня 2022 року, на 83-му році життя перестало битися серце відомого українського вченого-правознавця, доктора юридичних наук, професора, академіка Національної академії наук України та Національної академії правових наук України, заслуженого діяча науки і техніки України, Героя України, повного кавалера ордена князя Ярослава Мудрого, багаторічного ректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та президента-організатора Національної академії правових наук України Василя Яковича Тація.

Василь Якович присвятив своє життя служінню українській освіті та науці, розбудові правової держави України, удосконаленню законодавчого процесу і правозастосовної практики. Мудрість та авторитет Василя Яковича Тація поважали юристи, освітяни та науковці як в Україні, так і далеко за її межами. 

Сьогодні наша держава втратила лідера, науковця та вчителя. Ми завжди цінуватимемо безмірний внесок Василя Яковича у розбудову освітньої та дослідницької інфраструктури України.

Співчуття рідним, друзям, учням та колегам академіка Василя Яковича Тація. Світла пам’ять про нього назавжди буде у наших серцях.