A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН висловлює співчуття з приводу смерті директора Березівського ВПУ Валентини Шевченко

Опубліковано 03 червня 2021 року о 17:15


Міністерство освіти і науки України висловлює співчуття рідним та близьким, колегам з приводу смерті Шевченко Валентини Петрівни  директора Березівського вищого професійного училища ДУ "Одеська політехніка".

Кожен, хто працював з Валентиною Петрівною, знав її як світлу, фахову, наполегливу людину. За роки роботи у професійній освіті вона пройшла шлях від викладача до керівника закладом освіти, зуміла сформувати сильну команду, яка побудувала один з кращих профтехзакладів в Україні.

Валентина Шевченко завжди щиро вболівала за розвиток професійної освіти, вірила і довіряла людям, з якими співпрацювала.

За вагомі професійній досягнення Валентина Петрівна нагороджена нагрудним знаком лауреата премії Верховної Ради України в галузі освіти, почесною відзнакою Президента України – ювілейною медаллю "25 років Незалежності України", нагрудним знаком "А.С.Макаренко", іменними годинниками від Президента України на честь 10-річчя незалежності України, почесними грамотами голів Одеської облдержадміністрації та обласної ради, нагороджена  медалями "Чарівна сила України" та "Патріот Одещини".

Сьогодні ми втратили одного з освітян, які рухають сферу профтехосвіти у бік кращих змін.

Вічна пам’ять.

Спочивайте з миром.