A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН відзначило представника Goethe-Institut в Україні Єву Корб за сприяння в розбудові іншомовної освіти

Опубліковано 23 лютого 2021 року о 09:41


З нагоди сприяння в розбудові іншомовної освіти в Україні подякою Міністерства освіти і науки України було відзначено  роботу Єви Корб, керівника відділу «Педагогічна кооперація з німецької мови»  Goethe-Institut в Україні. Нагороду вручила заступник Міністра освіти і науки України Віра Рогова 22 лютого.

«Сьогодні українські освітяни активно приєднуються до Європейського освітнього простору, використовують міжнародні кейси під час навчання та наукових досліджень. Німецька мова не менш важлива в процесі освітньої інтеграції. І наполеглива праця, творчий потенціал та досвід знайшли своє відображення у спільних проєктах, що спрямовані на розвиток освіти», – зазначила Віра Рогова.

Єва Корб, керівник відділу «Педагогічна кооперація з німецької мови»  Goethe-Institut в Україні, працює тут упродовж 4 років. За час перебування на посаді доклала  багато зусиль для розвитку німецької мови в закладах освіти України.

За її участю було реалізовано низку проєктів, спрямованих на покращення викладання німецької мови, підвищення кваліфікації вчителів німецької мови для Нової української школи та якості викладання німецької мови у  закладах вищої освіти України.

За її сприяння було реалізовано низку програм обмінів серед вчителів, учнів та студентів закладів освіти України.

Єва Корб брала активну участь у проведенні щорічних національних олімпіад з німецької мови та форумів із питань цифрової освіти. 

Нагадаємо, на сайті МОН розміщено перелік онлайн-ресурсів для вчителів англійської, німецької та французької мов.