A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН та EU4Skiils презентують лендинг для промокампанії «Все працює завдяки нам»

Опубліковано 30 серпня 2022 року о 12:35


У межах промокампанії «Все працює завдяки нам» МОН та EU4Skills створили лендинг, який допоможе кожному дізнатися більше про робітничі професії та їхню цінність в сучасному світі.

Лендинг складається з головного промовідео та 8 відеоісторій героїв кампанії: слюсаря, тракториста, пекарки, столярки, токаря, зварювальниці, кравця та системної адміністраторки.

«Своїми історіям наші герої руйнують стереотипи про професійну освіту, сміливо заявляючи, що вибір їхнього фаху не випадковий, а свідомий та впевнений. Вони щиро люблять свою роботу та вважають її покликанням, розповідають про хороший заробіток і кар’єрні перспективи. А ще вкотре нагадують, якими сьогодні важливими для суспільства та країни є робітничі професії,» – коментує заступник Міністра освіти і науки Олександр Костюченко.

Крім того, на лендингу можна знайти 6 статей, які допомагають обрати професію та переконатись в перевагах профосвіти:

Також на лендингу є конструктор етикеток, який дозволяє розробити персоналізований стікер та наклеїти на власні вироби. Такий інструмент допоможе кожному робітнику приєднатись до кампанії та зробити свою роботу видимою.

Нагадаємо, що МОН запустив промокампанію професійної освіти «Все працює завдяки нам».