A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН проводить консультації щодо страхування вчителів та школярів, – Сергій Шкарлет

Опубліковано 04 вересня 2020 року о 17:17


Між Міністерством освіти та науки України та страховими компаніями йдуть перемовини щодо можливого підписання меморандуму про співпрацю. Про це сказав т.в.о. Міністра освіти та науки Сергій Шкарлет в ефірі ток-шоу «Право на владу» вчора, 3 вересня 2020 року.

«До Міністерства та Кабміну є пропозиція від страхових компаній України щодо можливості підписання меморандуму з МОН стосовно певних програм добровільного та доступного страхування учасників освітнього процесу. Сьогодні триває діалог у цьому напрямі, і сподіваюсь, що ми найближчим часом вийдемо на підписання меморандуму і співпрацю», – повідомив Сергій Шкарлет.

Наразі тривають консультації стосовно напрямів співробітництва між страховими компаніями та МОН щодо партнерської співпраці для досягнення спільної мети – сприяння постійному наданню педагогічним працівникам, учням, студентам, іншим працівникам сфери освіти якісних та доступних послуг у сфері добровільного страхування здоров’я на випадок хвороби, у тому числі захворювання на вірус COVID-19.

 Нагадаємо, МОН розробило алгоритм дій у разі виявлення в учня або працівника школи ознак гострого респіраторного захворювання.