A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує розширити коло суб’єктів моніторингу якості освіти

Опубліковано 22 серпня 2018 року о 19:23

Міністерство освіти і науки України пропонує Кабінетові Міністрів внести зміни до Порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти


Документ передбачає:

- розширення кола суб'єктів моніторингу якості освіти й освітньої діяльності;

- розмежування повноважень між органами влади і державними установами у сфері координації його здійснення;

- деталізацію процедури проведення моніторингу якості освіти на локальному, регіональному, державному та міжнародному рівнях.

Проект має на меті забезпечити у середньостроковій перспективі суттєве підвищення якості та об’єктивності інформації, необхідної для прийняття управлінських рішень у сфері надання освітніх послуг, а також залучення до моніторингу якості освіти й освітньої діяльності широкої експертної громадськості.

Проект постанови наказу Кабінету Міністрів України  «Про внесення змін до Порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти» підготовлено на виконання частини третьої статті 48 Закону України «Про освіту».  Зі змістом чинного положення та пропонованими змінами можна ознайомитися у порівняльній таблиці

Зауваження та пропозиції до проекту пропонуємо надсилати електронною поштою та в письмовому вигляді до 14.09.2018 за адресами:

Міністерство освіти і науки України, пр. Перемоги, 10, м. Київ, 01135;

[email protected], Ліннік Олена Олегівна.


Звіт за результатами громадського обговорення