A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує до громадського обговорення законопроєкт «Про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання діяльності у сфері трансферу технологій»

Опубліковано 17 липня 2019 року о 17:26

Проєкт акта розроблено Міністерством освіти і науки України на виконання пункту 64 Плану пріоритетних дій Уряду на 2019 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 р. № 1106-р.

Проєктом акта передбачається забезпечити доступ до іноземних джерел та баз даних, надати можливість здійснювати закордонного патентування за кошти державного бюджету, створити механізм погодження передачі та реєстрації технологій, створених або придбаних за бюджетні кошти, які передаються іноземним юридичним особам, визначити особливості закупівлі  технологій за бюджетні кошти, надати субсидії проєктам із створення вітчизняними промисловими підприємствами спільно з науковими установами або закладами вищої освіти високотехнологічних виробництв.

Основною метою державного регулювання є створення умов для комерціалізації результатів наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних розробок), трансферу технологій.

Зауваження та пропозиції до проєкту приймаються в письмовому вигляді та електронною поштою до 17.08.2019 р. за адресами:

Міністерство освіти і науки України, проспект Перемоги, 10, м. Київ, 01135;

e-mail: [email protected], Зенова Марина Володимирівна;

тел.: (044)287-82-16;

Державна регуляторна служба України, вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011;

е-mail: [email protected].

Звіт за результатами громадського обговорення.