A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт стандарту вищої освіти зі спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» на третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти

Опубліковано 14 березня 2023 року о 14:55


Міністерство освіти і науки пропонує до громадського обговорення проєкт стандарту вищої освіти зі спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» на третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти.

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія: здобувачі вищої освіти, заклади вищої освіти.

Можливі наслідки реалізації проєкту акта для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: встановлення рамкових вимог до освітніх програм доктора філософії за спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт» встановлення вимог до компетентностей та результатів навчання здобувачів цих програм.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту стандарту приймаються у довільній формі до 30 березня 2023 року на електронну адресу: [email protected] .

Контактна особа для надання консультацій: Марина Мруга, тел. (044) 481-32-67.

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення.

Звіт за результатами громадського обговорення.