A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт стандарту вищої освіти зі спеціальності 113 «Прикладна математика» на другому (магістерському) рівні вищої освіти

Опубліковано 26 травня 2023 року о 16:50


Міністерство освіти і науки пропонує до громадського обговорення проєкт стандарту вищої освіти зі спеціальності 113 «Прикладна математика» на другому (магістерському) рівні вищої освіти.

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія: здобувачі вищої освіти, заклади вищої освіти.

Можливі наслідки реалізації проєкту акта для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: встановлення рамкових вимог до освітніх програм бакалавра за спеціальністю 113 «Прикладна математика», встановлення вимог до компетентностей та результатів навчання здобувачів цих програм.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту стандарту приймаються у довільній формі до 11 червня 2023 року на електронну адресу: [email protected] .

Контактна особа для надання консультацій: Марина Мруга, тел. (044) 481-32-67.

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення.

Звіт за результатами громадського обговорення.