A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт розпорядження КМУ «Про схвалення Концепції розвитку природничо-математичної освіти (STEM-освіти)»

Опубліковано 15 травня 2020 року о 14:21

Міністерство освіти і науки України пропонує до громадського обговорення проєкт розпорядження КМУ «Про схвалення Концепції розвитку природничо-математичної освіти (STEM-освіти)». 

Документ розроблено з метою сприяння розвитку природничо-математичної освіти (STEM-освіти) як фундаменту конкурентоздатності та економічного зростання нашої держави, що покликані формувати новітні STEM-компетентності громадян та підготувати фахівців нової генерації, які здатні до засвоєння, втілення та розробки сучасних знань та новітніх технологій.

Проєктом акта запропоновано схвалити Концепцію розвитку природничо-математичної освіти (STEM-освіти). Вона спрямована на модернізацію природничо-математичної освіти, широкомасштабне впровадження STEM-освіти на рівнях освіти — дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної та вищої, а також залучення громадськості до підтримки впровадження STEM-освіти через партнерство з роботодавцями та науковими установами.

Пропозиції та зауваження до проєкту просимо надсилати до 04 червня 2020 року на е-пошту [email protected] з темою повідомлення «Громадське обговорення».

Звіт за результатом громадського обговорення.