A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт програми предметного тесту з економіки та міжнародної економіки єдиного фахового вступного випробування

Опубліковано 30 грудня 2021 року о 15:51


Міністерство освіти і науки пропонує до громадського обговорення проєкт програми предметного тесту з економіки та міжнародної економіки єдиного фахового вступного випробування.

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія: вступники, здобувачі вищої освіти, заклади вищої освіти.

Можливі наслідки реалізації проєкту акта для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: задоволення права вступників на ознайомлення із програмою предметного тесту з економіки та міжнародної економіки єдиного фахового вступного випробування.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту стандарту приймаються у довільній формі до 12 січня 2022 року на електронну адресу: [email protected] .

Контактна особа для надання консультацій: Марина Мруга, тел. (044) 281-32-67.

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення.

Звіт за результатами громадського обговорення.