A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт постанови Уряду щодо критеріїв ступенів ризику у сфері освітньої діяльності, що підлягає ліцензуванню

Опубліковано 28 липня 2021 року о 16:52


Міністерство освіти і науки України пропонує до громадського обговорення проєкт постанови Уряду «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 31 жовтня 2018 р. № 902».

Метою проєкту акта є приведення у відповідність до чинного законодавства постанови Кабінету Міністрів України від 31 жовтня 2018 р. № 902 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері освітньої діяльності, що підлягає ліцензуванню, та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Міністерством освіти і науки, обласними, Київською міською державними адміністраціями».

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу просимо надсилати до 30 серпня 2021 року на електронну адресу: [email protected] (Кліменко Андрій, начальник відділу контролю за виконанням ліцензійних умов департаменту атестації кадрів вищої кваліфікації).

Звіт за результатами громадського обговорення.