A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт постанови КМУ «Про внесення змін до Порядку розміщення державного замовлення на підготовку фахівців»

Опубліковано 07 лютого 2020 року о 19:34

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку розміщення державного замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів».

Проєкт постанови розроблено з метою приведення Порядку розміщення державного замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2013 р.
№ 363, у відповідність з Бюджетним кодексом України та Законами України «Про освіту», «Про вищу освіту», «Про фахову передвищу освіту» та «Про професійну (професійно-технічну) освіту».  

Проєктом акта передбачається викласти Порядок розміщення державного замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів у новій редакції. Особливістю цих змін, зокрема, є унормування відбору виконавців державного замовлення серед закладів вищої освіти приватної власності та доповнення Порядку нормами, що регулюють розміщення регіонального замовлення. 

Пропозиції та зауваження до проєкту акта просимо надсилати на e-mail: [email protected], строк надання – до 29.02.2020.

Порівняльна таблиця

Звіт за результатами громадського обговорення.