A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт постанови КМУ «Деякі питання виконання Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій "Горизонт Європа"»

Опубліковано 01 листопада 2022 року о 16:40


Міністерство освіти і науки пропонує до громадського обговорення проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання виконання Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій "Горизонт Європа"» (далі – проєкт акта).

Склад Комісії з відбору представників та експертів до комітетів, відповідальних за моніторинг виконання Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій "Горизонт Європа"

Проєкт акта розроблено на виконання п. 5.1.1.2-5.1.1.3 Оперативного плану роботи Міністерства освіти і науки України на 2022 р. затвердженого Наказом Міністерства освіти і науки України від 17.01.2022 р. № 29. Проєкт акта сприятиме імплементації Угоди між Україною, з однієї сторони, і Європейським Союзом та Європейським співтовариством з атомної енергії, з іншої сторони, про участь України у Рамковій програмі з досліджень та інновацій "Горизонт Європа" та Програмі з досліджень та навчання Європейського співтовариства з атомної енергії (2021 - 2025), комплементарній до Рамкової програми з досліджень та інновацій "Горизонт Європа", що ратифікована Законом України від 03.05.2022 № 2233-IX.

Проєктом акта пропонується Утворити Комісію з відбору представників та експертів до комітетів, відповідальних за моніторинг виконання Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій “Горизонт Європа” та затвердити Порядок її роботи.

Зауваження та пропозиції до проєкту акта приймаються Міністерством освіти і науки України до 17 листопада 2022 року на електронну пошту [email protected] (відповідальна особа Мозолевич Григорій, Керівник експертної групи з питань інтеграції до Європейського дослідницького простору директорату науки та інновацій, тел. 068 857 29 46).

Звіт за результатами громадського обговорення.