A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт постанови Кабміну «Про затвердження мінімальних ставок винагороди авторам технологій і особам, які здійснюють їх трансфер»

Опубліковано 22 липня 2019 року о 18:06

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження мінімальних ставок винагороди авторам технологій і особам, які здійснюють їх трансфер». Проєкт акта розроблено відповідно до статті 22 Закону України «Про державне регулювання діяльності у сфері трансферу технологій» з метою стимулювання діяльності у сфері трансферу технологій шляхом підвищення мінімальної ставки винагороди авторам технологій та особам, які здійснюють їх трансфер, що сприятиме зростанню мотивації зазначених осіб до здійснення науково-технічної діяльності, створення нових технологій та забезпечення їх трансферу (передачі) в реальний сектор економіки.

Зауваження та пропозиції до проєкту акта приймаються в письмовому вигляді та електронною поштою до 23.08.2019 р. за адресами:

Міністерство освіти і науки України, проспект Перемоги, 10, м. Київ, 01135; e-mail: [email protected], Прудка Ольга Володимирівна; тел.: (044) 287-82-07;

Державна регуляторна служба України, вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011; е-mail: [email protected].

Звіт про результати громадського обговорення. 

Проєкт акта, доопрацьований за результатами громадського обговорення