A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. № 1548»

Опубліковано 15 листопада 2021 року о 16:25


Міністерство освіти і науки України пропонує до громадського обговорення проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. № 1548».

Проєкт акта розроблено з метою вдосконалення системи державного регулювання цін (тарифів) на окремі види послуг з:

- оформлення, переоформлення, видачі дубліката сертифіката про акредитацію напряму підготовки, спеціальності, освітньої програми для закладів вищої освіти, виданого Міністерством освіти і науки України;

- переоформлення, видачі дубліката сертифіката про акредитацію освітньо-професійної програми у сфері фахової передвищої освіти.

Порівняльна таблиця

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту приймаються до 16 грудня 2021 року на електронну адресу: [email protected] (Кіосова Марина Сергіївна, головний спеціаліст департаменту контролю у сфері вищої, фахової передвищої освіти і освіти дорослих Державної служби якості освіти України, тел. (044) 236-50-93).

Звіт за результатами громадського обговорення.