A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт постанови КМУ Про внесення змін до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення навчально-практичних центрів сучасної професійної (професійно-технічної) освіти

Опубліковано 06 січня 2021 року о 13:02


МОН підготувало проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення навчально-практичних центрів сучасної професійної (професійно-технічної) освіти», що має на меті вдосконалення механізму надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення навчально-практичних центрів сучасної професійної (професійно-технічної) освіти.

Очікується, що реалізація змін до Порядку та умов сприятиме подальшому оновленню матеріально-технічної бази закладів професійної (професійно-технічної) освіти, модернізації структури та змісту професійної (професійно-технічної) освіти, підвищенню її конкурентоспроможності та якості, зростанню привабливості серед молоді, а також розвитку державно-приватного партнерства.

Зауваження та пропозиції до проєкту акта пропонується направляти до 25 січня 2021 року поштою та електронною поштою за адресами: Міністерство освіти і науки України, директорат професійної освіти, пр. Перемоги, 10, м. Київ, 01135, тел. (044) 287-82-74, e-mail: [email protected], (Коваленко Сергій Петрович державний експерт експертної групи з питань управління та державно-приватного партнерства директорату професійної освіти).

Звіт за результатами громадського обговорення.