A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення Стратегію розвитку професійної (професійно-технічної) освіти на період до 2023 року

Опубліковано 04 листопада 2020 року о 16:58

Міністерство освіти і науки України підготувало проєкт Стратегії розвитку професійної (професійно-технічної) освіти на період до 2023 року, що має на меті оновлення політики у сфері професійної (професійно-технічної) освіти, прискорення модернізації системи професійної (професійно-технічної) освіти на рівні регіонів, підвищення спроможності закладів професійної (професійно-технічної) освіти до фінансової, академічної, кадрової та організаційної автономії, створення умов для інтеграції професійної (професійно-технічної) освіти з ринком праці.

Очікується, що реалізація Стратегії матиме позитивний вплив на розвиток та модернізацію професійної (професійно-технічної) освіти в регіонах на принципах державно-громадського та державно-приватного партнерства, доступності, відкритості та прозорості, орієнтації на потреби та запити здобувачів освіти, роботодавців і суспільства.

Зауваження та пропозиції до проєкту акта пропонується направляти до 16 листопада 2020 року поштою та електронною поштою за адресами: Міністерство освіти і науки України, директорат професійної освіти, пр. Перемоги, 10, м. Київ, 01135, тел. (044) 287-82-74, e-mail: [email protected], (Горбатюк Світлана Євгенівна, керівник експертної групи з питань управління та державно-приватного партнерства директорату професійної освіти).

Звіт за результатами громадського обговорення.