A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт типового Положення про кваліфікаційний центр

Опубліковано 20 листопада 2020 року о 13:40


Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт типового Положення про кваліфікаційний центр.

Проєкт типового положення визначає основні завдання, функції, права та обов’язки кваліфікаційного центру акредитованого Національним агентством кваліфікацій здійснювати оцінювання результатів навчання осіб (зокрема, здобутих шляхом неформальної чи інформальної освіти), присвоєння та/або підтвердження професійних кваліфікацій, а також здійснювати визнання відповідних професійних кваліфікацій, здобутих у інших країнах.

Проєкт акта розроблений Національним агентством кваліфікацій на виконання пункту 18 плану заходів на 2020-2027 роки із запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері професійної (професійно-технічної) освіти «Сучасна професійна (професійно-технічна) освіта» на період до 2027 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2020 р. № 508.

Пропозиції та зауваження до проекту акта просимо надсилати до 20 грудня 2020 р. на електронну адресу [email protected], (Ігор Балуба керівник експертної групи з питань розвитку кваліфікацій, освіти дорослих та педагогічної освіти директорату вищої освіти і освіти дорослих).

Звіт за результатами громадського обговорення.