A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проєкти професійного стандарту «Вихователь закладу дошкільної освіти» та професійного стандарту «Керівник (директор) закладу дошкільної освіти»

Опубліковано 01 липня 2021 року о 15:18


Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення Проєкт професійного стандарту «Вихователь закладу дошкільної освіти» та Проєкт професійного стандарту «Керівник (директор) закладу дошкільної освіти».

Проєкти актів розроблено на виконання завдання 1.2.1.2 Оперативного плану Міністерства освіти і науки України на 2021 рік, затвердженого наказом Міністерства освіти науки України від 06.01.2021 № 30, та кроку 559 Плану пріоритетних дій Уряду на 2021 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 року № 276-р.

Зауваження та пропозиції до проєктів приймаються до 15.07.2021 через заповнення форм за покликаннями:

- Вихователь закладу дошкільної освіти

- Керівник (директор) закладу дошкільної освіти

Або в письмовому вигляді та електронною поштою за адресами: Міністерство освіти і науки України, проспект Перемоги, 10, м. Київ, 01135, e-mail: [email protected] (Савицька Оксана Олександрівна, державний експерт експертної групи з питань дошкільної освіти директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти МОН).

Звіт за результатами громадського обговорення.