A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт постанови КМУ «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України»

Опубліковано 30 травня 2020 року о 19:51

МОН підготувало проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», яким передбачається внести зміни до постанов КМУ від 23 квітня 2003 р. № 585 «Про встановлення тривалості здобуття освіти у закладах загальної середньої освіти для дітей з особливими освітніми потребами» та від 12 липня 2017 р. № 545 «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр» в частині забезпечення механізмів подовження тривалості здобуття початкової та базової загальної середньої освіти. Запропоновані зміни передбачають встановлення чіткого механізму подовження тривалості здобуття та встановлюють зв'язок між діями команди психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами та інклюзивно-ресурсним центром.

Зауваження та пропозиції до проєкту акта пропонується направляти до 16 червня 2020 року поштою та електронною поштою за адресами: Міністерство освіти і науки України, директорат дошкільної, позашкільної та інклюзивної освіти, пр. Перемоги, 10, м. Київ, 01135 та на e-mail [email protected].

Звіт про громадське обговорення