A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт постанови Кабміну «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 жовтня 1993 р. № 859»

Опубліковано 11 червня 2019 року о 16:27

Проєкт постанови розроблено на виконання абзацу шостого підпункту 3 пункту 6 розділу ХІІ Закону України «Про освіту», підпункту 5 частини другої статті 105 Кримінального кодексу України.

Метою запропонованого проєкту постанови є приведення постанови Кабінету Міністрів України від 13 жовтня 1993 р. № 859 «Про організацію діяльності спеціальних навчальних закладів для дітей і підлітків, які потребують особливих умов виховання» у відповідність до Закону України «Про освіту», врегулювання питання забезпечення виконання примусових заходів виховного характеру до дітей, що перебувають у конфлікті з законом, у частині направлення їх до шкіл соціальної реабілітації та професійних училищ соціальної реабілітації.

Проєктом  передбачено можливість утримання в одному закладі освіти (школі соціальної реабілітації чи професійному училищі соціальної реабілітації) хлопців та дівчат.

Зауваження та пропозиції до проєкту акта приймаються в письмовому вигляді та електронною поштою до 26 червня 2019 року за адресою:

Міністерство освіти і науки України, проспект Перемоги, 10, м. Київ, 01135;

e-mail: [email protected], [email protected].

тел. (044) 287-89-14.


Звіт за результатами громадського обговорення