A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт постанови Кабміну «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України»

Опубліковано 29 жовтня 2019 року о 16:00

МОН підготувало проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», що має на меті дерегуляцію діяльності закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Проєкт акта розроблено на виконання Закону України «Про освіту», постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Програми діяльності Кабінету Міністрів України» від 29 вересня 2019 р. № 849 та з метою створення умов для розвитку ефективної мережі закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Прийняття запропонованого проєкту акта дозволить забезпечити взаємоузгодження положень нормативно-правових актів, які регулюють правовий статус закладів професійної (професійно-технічної) освіти та сформує підґрунтя для забезпечення автономії закладів професійної (професійно-технічної) освіти у межах, визначених законодавством.

Зауваження та пропозиції до проєкту акта пропонується направляти до 13 листопада 2019 року поштою та електронною поштою за адресами: Міністерство освіти і науки України, директорат професійної освіти, пр. Перемоги, 10, м. Київ, 01135, тел. (044) 287-82-06, e- mail: [email protected]

Звіт про результати громадського обговорення.