A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2018 р. № 845»

Опубліковано 08 квітня 2020 року о 17:00

Міністерство освіти і науки України пропонує до громадського обговорення проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2018 р. № 845»

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2018 р. № 845» розроблено з власної ініціативи Міністерства освіти і науки України з метою розширення можливостей місцевих державних адміністрацій у визначенні строків проведення етапів гри «Сокіл» («Джура») в умовах обмежень, встановлених постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Проєктом акта норми Положення про гру «Сокіл» («Джура») приводяться у відповідність до Указу Президента України від 18 травня 2019 р. № 286/2019 та постанови Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2019 р. № 885 (зі змінами)

Згідно розробленого проєкту норми Положення про гру «Сокіл» («Джура») у частині найменування центральних органів виконавчої влади, державного закладу позашкільної освіти, посилання на акт Президента України, що втратив чинність, приведені у відповідність чинному законодавству України; розширено можливість здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти щодо їхньої участі у грі «Сокіл» («Джура»).

Проєкт Порядку розроблено експертною групою з питань позашкільної освіти директорату дошкільної, позашкільної та інклюзивної освіти.

Зауваження та пропозиції приймаються Міністерством освіти і науки України до 23 квітня 2020 року на електронну пошту [email protected]

Порівняльна таблиця змін

Звіт про громадське обговорення