A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт наказу щодо змін до Порядку проведення ЗНО

Опубліковано 07 грудня 2020 року о 15:22


Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт наказу «Про затвердження Змін до Порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти».

Документ пропонує уточнити категорії учасників ЗНО, а також упровадити норми щодо особливостей підготовки, проведення та визначення результатів ЗНО для випускників, які не потребують рейтингового результату.

Проєкт акта покликаний привести даний Порядок у відповідність до законів «Про фахову передвищу освіту» та «Про повну загальну середню освіту», а також зменшити витрати на організацію тестувань осіб, які проходитимуть державну підсумкову атестацію у формі ЗНО та не потребують визначення результату ЗНО за рейтинговою шкалою 100‒200 балів.

Із проєктом наказу можна ознайомитись за покликанням. Пропозиції та зауваження до проєкту просимо надсилати на е-пошту [email protected] до 21 грудня 2020 року з темою повідомлення «Громадське обговорення» (Богдан Кудренко, державний експерт експертної групи з питань освітнього процесу директорату шкільної освіти МОН, тел. (044) 481-47-68).

Нагадаємо, до 15 грудня 2020 року триватиме громадське обговорення проєкту Положення про ліцей, розробленого МОН.

Звіт за результатами громадського обговорення.