A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт наказу «Про затвердження Типового положення про організацію освітнього процесу в закладах фахової передвищої освіти»

Опубліковано 28 жовтня 2022 року о 12:25


Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт наказу Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Типового положення про організацію освітнього процесу в закладах фахової передвищої освіти».

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія: здобувачі фахової передвищої освіти, заклади фахової передвищої освіти.

Можливі наслідки реалізації проєкту акта для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: задоволення права здобувачів фахової передвищої освіти отримувати якісні освітні послуги в закладах фахової передвищої освіти на підставі Положення про організацію освітнього процесу в закладі фахової передвищої освіти розробленого на основі Типового положення про організацію освітнього процесу в закладах фахової.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту приймаються у формі порівняльної таблиці до 29 листопада 2022 року на електронну адресу: [email protected].

Контактна особа для надання консультацій: Олена Шикова, тел. (044) 281-32-18.

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення.

Звіт за результатами громадського обговорення.