A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт наказу «Про затвердження Порядку утворення та умов функціонування спеціальних класів у закладах загальної середньої освіти»

Опубліковано 12 травня 2022 року о 14:30


Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт наказу «Про затвердження Порядку утворення та умов функціонування спеціальних класів у закладах загальної середньої освіти».

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія: діти з особливими освітніми потребами, батьки дітей з особливими освітніми потребами, заклади загальної середньої освіти. Можливі наслідки запровадження Порядку для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: формування нового підходу до формування спеціальних класів базуючись на труднощах у навчанні, забезпечення права на освіту осіб з особливими освітніми потребами та права обрання батьками закладів освіти та форм навчання, створення умов для організації навчання осіб з особливими освітніми потребами поряд з домом.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту приймаються у довільній формі до 29 травня 2022 року на електронну адресу: ol.nabochenko@gmail.comnabochenko@mon.gov.ua. Контактна особа: Ольга Набоченко.

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному сайті МОН в період з 1 по 15 червня 2022 року.

Звіт за результатами громадського обговорення.