A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт наказу «Про затвердження Порядку надання логопедичних послуг в системі освіти»

Опубліковано 27 травня 2022 року о 17:45


Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт наказу «Про затвердження Порядку надання логопедичних послуг в системі освіти».

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія: діти з особливими освітніми потребами, батьки дітей з особливими освітніми потребами, вчителі-логопеди логопедичних пунктів та закладів освіти (крім спеціальних закладів освіти).

Можливі наслідки запровадження Порядку для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: формування нового підходу до забезпечення логопедичних послуг в системі освіти, функцій та завдань логопедичних пунктів, підходу до організації їх роботи, забезпечення осіб з особливими освітніми потребами логопедичними послугами (допомогою).

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту приймаються у довільній формі до 13 червня 2022 року на електронну адресу: [email protected][email protected] Контактна особа: Ольга Набоченко.

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному сайті МОН в період з 15 червня по 1 липня 2022 року.

Звіт за результатами громадського обговорення.