A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт наказу «Про внесення змін до Порядку надання грифів навчальній літературі та навчальним програмам»

Опубліковано 31 березня 2021 року о 10:29


Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт наказу Міністерства освіти і науки України «Про внесення змін до Порядку надання грифів навчальній літературі та навчальним програмам».

Порядок надання грифів навчальній літературі та навчальним програмам, який затверджено наказом Міністерства освіти і науки України від 20 липня 2020 року № 931, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 11 листопада 2020 року за № 1119/35402.

Гриф, наданий об’єктам грифування, є рекомендаційним для їх використання в освітньому процесі закладів освіти, що забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти, закладів дошкільної, спеціалізованої та професійної (професійно-технічної) освіти.

Проєкт розроблено з метою вдосконалення удосконалення правового регулювання механізму надання грифів навчальній літературі та навчальним програмам та рекомендацій щодо використання їх в освітньому процесі.

Зауваження та пропозиції просимо до 26 квітня 2021 року надсилати за електронною адресою: [email protected] (Олена Хоменко, в. о. керівника експертої групи з питань шкільної освіти директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти).

Звіт за результатами громадського обговорення.