A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт наказу «Про внесення Змін до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 14 червня 2012 року № 694»

Опубліковано 07 вересня 2022 року о 11:20


Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт наказу «Про внесення Змін до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 14 червня 2012 року № 694».

Положення про навчально-практичний центр закладу професійної (професійно-технічної) освіти.

Порівняльна таблиця

Запропонований для обговорення проєкт наказу розроблено з метою удосконалення діяльності навчально-практичних центрів, створених на базі закладів професійної (професійно-технічної) освіти, відповідно до умов відбудови та відновлення економіки країни, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, та приведення його у відповідність до вимог законодавства України.

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія проєкту акта: здобувачі професійної (професійно-технічної) освіти, педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти, суб’єкти господарювання (роботодавці).

Можливі наслідки реалізації проєкту акта для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: для здобувачів освіти можливість здобуття якісної професійної (професійно-технічної) освіти, набуття компетентностей, затребуваних на ринку праці; для педагогічних працівників можливість надання якісних освітніх послуг здобувачам професійної (професійно-технічної) освіти; для суб’єктів господарювання (роботодавців) можливість набору працівників, які володіють необхідними знаннями і навичками для виконання виробничих завдань. 

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту приймаються у формі порівняльної таблиці до 22 вересня 2022 року на електронну адресу: [email protected] (Коваленко Сергій Петрович, експертна група з питань управління та державно-приватного партнерства директорату професійної освіти МОН, тел. (044) 287-82-74).

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення.

Звіт за результатами громадського обговорення.