A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт наказу «Деякі питання переведення учнів на наступний рік навчання»

Опубліковано 19 листопада 2020 року о 15:40


Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт наказу «Деякі питання переведення учнів на наступний рік навчання» розроблено з метою удосконалення правового регулювання діяльності спеціалізованих закладів наукового спрямування, а також створення умов для переведення учнів на наступний рік навчання в державних та комунальних наукових ліцеях.

Проєктом акта запропоновано визначити особливості переведення учнів на наступний рік навчання в державних та комунальних наукових ліцеях. Наказом МОН від 14.07.2015 № 762, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 30.07.2015 за № 924/27369, затверджено Порядок переведення учнів (вихованців) закладу загальної середньої освіти до наступного класу (у редакції наказу Міністерства освіти і науки України від 08.05.2019 № 621), який встановлює умови та процедуру переведення учнів (вихованців) закладу загальної середньої освіти до наступного класу. Тому необхідно внести зміну до вказаного Порядку переведення учнів (вихованців) закладу загальної середньої освіти до наступного класу та вивести учнів наукових ліцеїв з-під сфери його правового регулювання, а також внести інші зміни, зумовлені набранням чинності Закону України «Про повну загальну середню освіту».

Пропозиції та зауваження до проєкту просимо надсилати на е-пошту [email protected] до 11 грудня 2020 року з темою повідомлення «Громадське обговорення. Переведення учнів», (Богдан Кудренко державний експерт експертної групи з питань освітнього процесу директорату шкільної освіти).

Звіт за результатами громадського обговорення.