A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт наказу “Деякі питання проведення в 2020/2021 навчальному році державної підсумкової атестації осіб, які здобувають загальну середню освіту”

Опубліковано 28 вересня 2020 року о 15:58

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт наказу “Деякі питання проведення в 2020/2021 навчальному році державної підсумкової атестації осіб, які здобувають загальну середню освіту”.

Проєкт наказу розроблено з метою удосконалення правового регулювання проведення державної підсумкової атестації здобувачів початкової, базової середньої та профільної середньої освіти.

Проєктом акта запропоновано визначити перелік предметів, з яких в 2020/2021 навчальному році буде проводитися державна підсумкова атестація здобувачів повної загальної середньої освіти.

Зауваження та пропозиції до проєкту акта проcимо надсилати до 12 жовтня 2020 року з темою повідомлення «Громадське обговорення» на e‑mail: [email protected] (відповідальна особа Кудренко Богдандержавний експерт експертної групи з питань освітнього  процесу директорату шкільної освіти).

Звіт за результатами громадського обговорення.