A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт Державного освітнього стандарту з професії 8272 «Сировар»

Опубліковано 18 січня 2023 року о 11:35


Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт Державного освітнього стандарту з професії 8272 «Сировар».

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія: здобувачі професійної (професійно-технічної) освіти, заклади професійної (професійно-технічної) освіти, підприємства, установи та організації, незалежно від їх підпорядкування та форми власності, що видають документи встановленого зразка за цією професією, регіональні органи управління освіти.

Можливі наслідки запровадження Державного освітнього стандарту для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: задоволення права здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти отримувати якісні освітні послуги та потреб ринку праці у кваліфікованих працівниках.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту стандарту приймаються у довільній формі до 3 лютого 2023 року на електронну адресу: [email protected]. Контактна особа для надання консультацій: Катерина Лущик.

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному веб-сайті Міністерства освіти і науки України в період з 4 по 11 лютого 2023 року.

Звіт за результатами громадського обговорення.